Κάλεσμα του δημάρχου Αίγινας για τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, σε συνεργασία με το "Όλοι Μαζί Μπορούμε".

 
Κάλεσμα απεύθυνε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς προς τους κατοίκους του νησιού, προκειμένου να λάβουν μέρος στην δράση του Δήμου Αίγινας με το "Όλοι Μαζί Μπορούμε". Η δράση αφορά στην προσφορά σχολικών ειδών, που μπορεί να καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Τα σχολικά είδη θα συγκεντρωθούν θα τα παραλάβει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας και στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως 13:00 στην Παλαιά Προβλήτα, ωστόσο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται δεν αποκλείεται να γίνει τελικά στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας, που βρίσκεται δίπλα στην ψαραγορά ή ακόμη και να αναβληθεί αν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλουν. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png