Την Αίγινα επισκέφθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου.

 
Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου. Την κυρία Αγγελοπούλου υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Αίγινας, μπροστά από το κτήριο του παλιού δημαρχείου, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο κ. Μανώλης Κοττάκης, πρόεδρος της Επιτροπής του Δήμου για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Στην υποδοχή της κυρίας Αγγελοπουλου παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και μέλη της Επιτροπής του Δήμου για τον εορτασμό των Διακοσίων Χρόνων.
 
Στον πρώτο όροφο του παλιού δημαρχείου, μετά από μία σύντομη συνομιλία με τα μέλη της Επιτροπής, ένα παιδί προσέφερε στην κυρία Αγγελοπούλου μία ανθοδέσμη, ενώ στην συνέχεια ο κ. Μανώλης Κοττάκης προχώρησε στο βήμα και χαιρέτησε την επίσκεψή της. Ακολούθως ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς της προσέφερε μία τιμητική πλακέτα και την σημαία του Δήμου Αίγινας.
 
Ακολούθησε η ομιλία της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου και στην συνέχεια ένα καλωσόρισμα στο νησί από τους νεαρούς πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Δημήτρη και Γιώργο Μπήτρο.

Τέλος, η κυρία Αγγελοπούλου προσέφερε στον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά το συλλεκτικό μετάλλιο "Προπομπός" της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", για την διακοσιοστή επέτειο της Επανάστασης του 1821, όπου αποτυπώνεται ο φοίνικας, το μυθικό πουλί που αναγεννάται από τις στάχτες του.
 
Οι επόμενοι σταθμοί της επίσκεψής της στην Αίγινα ήταν το Εϋνάρδειο, ο Μητροπολιτικός Ναός, το Κυβερνείο και ο Ναός της Αφαίας, ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε στην συνέχεια. Την κ. Αγγελοπούλου συνόδευε ο Διευθυντής Λειτουργίας της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" κ. Θανάσης Κανταρτζής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png