Την Αίγινα θα επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης στις 29 Σεπτεμβρίου. [upd]


Την Αίγινα θα επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης στις 29 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παραστεί στην συναυλία/τηλεοπτικό μουσικό δρώμενο με τίτλο "A Sunset in Greece", της οποίας στην κάλυψη μέρους των εξόδων συμμετέχει ο ΕΟΤ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Ναό της Αφαίας, θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί τηλεοπτικά από το αμερικανικό κανάλι PBS . Επίσης θα συμμετέχει σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών του νησιού, αλλά και των Τουριστικών Φορέων, όπως η Ένωση Ξενοδόχων, ταξιδιωτικών πρακτόρων, επιχειρηματιών εστίασης κ.λ.π.), προσβλέποντας στην καλύτερη δυνατή τουριστική προβολή βελτίωση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος των περιοχών αυτών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, είχε επισκεφθεί την Αίγινα τον Οκτώβριο του 2019, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας.


[upd] Όπως έγινε γνωστό η προγραμματισμένη για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, υπηρεσιακή μετακίνηση του κ. Δημήτρη Φραγκάκη όπου θα παρείστατο στη συναυλία/ τηλεοπτικό μουσικό δρώμενο αναβλήθηκε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png