Ευχάριστος και ζεστός παραμένει ο καιρός στην Αίγινα. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες.

 
Καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες στην Αίγινα δεν έχουν πέσει κάτω από τους 22 - 23°C και οι μέγιστες κυμαίνονται κοντά στους 26°C, οι καλές καιρικές συνθήκες και η ηλιοφάνεια δημιουργούν την ευχάριστη αίσθηση της παράτασης του καλοκαιριού, που βιώνουν οι κάτοικοι της Αίγινας το τελευταίο διάστημα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Μάλιστα μία ανακοίνωση του  Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στον κόμβο του Μeteo, που δημοσιεύθηκε χθες, αναφέρει ότι από το Σάββατο 3 έως την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, αναμένονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Πιο συγκεκριμένα από την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, οι θερμοκρασίες στην κατώτερη ατμόσφαιρα επάνω από όλη τη χώρα θα είναι 7 έως 13 βαθμούς υψηλότερες από τη μέση τιμή των ετών 1979-2010. Οι θερμοκρασίες που τελικά θα διαμορφωθούν, αναφέρει η ανακοίνωση, θα καθοριστούν και από άλλους παράγοντες όπως η παρουσία νεφώσεων, αφρικανικής σκόνης (αναμένεται μεταφορά) και ο άνεμος.
 
Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τον κόμβο του Meteo, η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά, με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν στους 27 °C την Κυριακή και στους 28°C την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα αναμένεται ότι θα φτάσει τους 31°C.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png