Στους 30°C έφτασε η θερμοκρασία στην Αίγινα. Σε υψηλά επίπεδα και η συγκέντρωση σκόνης.

 
Υψηλή για την εποχή η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, έφτασε τους  30°C στις 15:37 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα οικιακά θερμόμετρα στο κέντρο της Αίγινας έδειχναν 32 - 33 °C με την αίσθηση της ζέστης να είναι και να παραμένει έντονη και το απόγευμα. Ήδη από αργά χθες το βράδυ η ορατότητα ήταν περιορισμένη, ενώ σήμερα το πρωί η αραιή κατά διαστήματα συννεφιά και η υψηλή συγκέντρωση σκόνης δημιούργησαν ένα μουντό τοπίο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo οι υψηλές για τη εποχή θερμοκρασίες θα παραμείνουν την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, φτάνοντας τους 31°C. Η αραιή συννεφιά, η περιορισμένη ορατότητα αργά το βράδυ και η υψηλή συγκέντρωση σκόνης, μαζί με τους ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις ανέμους, θα αποτελέσουν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αίγινα.
 
Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στην Αίγινα, ως προς τις μέγιστες τιμές της αναμένεται από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png