Μηνύσεις κατά 8 προσώπων κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων, από τη ναυτική τραγωδία στην Μονή τον Αύγουστο του 2016.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Star, που δημοσιεύθυκε χθες στην ιστοσελίδα του σταθμού, μηνύσεις κατά 8 προσώπων κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων από τη ναυτική τραγωδία στην θαλάσσια περιοχή Πέρδικας - Μονής τον Αύγουστο του 2016. Πιο συγκεκριμένα: "μηνύσεις κατά 8 προσώπων κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα, το 2016, με τέσσερις νεκρούς. Συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και τραυματίες από το δυστύχημα βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά, ζητώντας δικαίωση. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα επεισόδια και οι εντάσεις έξω από το δικαστικό μέγαρο, όπως μετέδωσε η Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Σήμερα στον Πειραιά δικάζονται όσοι τον (σ.σ χειριστή του σκάφους) φυγάδευσαν. Το αδίκημα είναι υπόθαλψη εγκληματία", σημείωσε ο συνήγορος των συγγενών των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας στο ρεπορτάζ του Star.

Το σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στην ενημερωτική ιστοσελίδα του σταθμού εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png