Ισχυροί άνεμοι και βροχοπτώσεις την νύχτα στην Αίγινα. Προβλήματα στην μετακίνηση των επιβατών στο λιμάνι από τον κυματισμό.

 
Με ισχυρούς νότιους - νοτιοδυτικούς ανέμους που έφτασαν τα επτά μποφόρ, αλλά και με ισχυρότερες ριπές ανέμου κατά διαστήματα, καθώς και βροχοπτώσεις το ύψος των οποίων έφτασε τα 12 χιλιοστά, εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας η μεταβολή του καιρού στην Αίγινα. Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η σφοδρότητα των ανέμων. Στο λιμάνι της Αίγινας ο κυματισμός και τα νερά που κάλυψαν την προβλήτα δημιούργησαν προβλήματα στους επιβάτες των πρωινών δρομολογίων, ενώ αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο χώρο των εκδοτηρίων, όπως και στη πιάτσα των ταξί.

Τα πρωινά δρομολόγια των ιπταμένων δεν εκτελέστηκαν, δεν αποκλείεται όμως να εκτελεστούν δρομολόγια μετά τις 11 το πρωί. Σε κάθε περίπτωση οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τα τοπικά πρακτορεία.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα από τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο καιρός θα βελτιωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν και πάλι τις μεσημεριανές και  απογευματινές ώρες και θα εξασθενήσουν στην συνέχεια. Η θερμοκρασία στην Αίγινα σήμερα θα φτάσει τους 26°C.