Δασική πυρκαγιά μικρής έκτασης από κεραυνό, στην περιοχή της Παναγίας της Χρυσολεόντισσας.


Δασική πυρκαγιά, ευτυχώς μικρής έκτασης λόγω της έγκαιρης επέμβασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, αλλά και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, προκλήθηκε από κεραυνό που έπεσε σε πεύκο στην περιοχή της Παναγίας της Χρυσολεόντισσας, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής καταιγίδας. Σε επικοινωνία πριν από λίγο με τη διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργο Σουλιώτη είπε ότι λόγω της βροχής που είχε πέσει η φωτιά κρατήθηκε, αν η καταιγίδα ήταν ξερή τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για την κατάσβεσή της.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η έλλειψη δρόμου που θα επέτρεπε την μετακίνηση πυροσβεστικού οχήματος, ανάγκασε τους άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας να προχωρήσουν σε μία μεγάλη εγκατάσταση και να εκμεταλευτούν τη φυσική διάταξη του βουνού ώστε να αυξήσουν την πίεση προκειμένου να φτάσει το νερό στο σημείο της φωτιάς και να γίνει η κατάσβεση και η διάβρεξη του χώρου. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περίπου στις 8 το πρωί, καθώς από την περιοχή των Αλώνων έβλεπαν καπνό.

Φωτογραφία Γιώργος Σουλιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png