Σταματά η ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας προς τον Δήμο για τα κρούσματα του κορονοϊού. Αρνητικά όλα τα τεστ μέχρι χθες. Τι είπε ο κ. Ζορμπάς στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 
 
Το Κέντρο Υγείας δεν θα ενημερώνει πλέον τον δήμαρχο Αίγινας σχετικά με κρούσματα του κορονοϊού στο νησί. Αυτό είπε χθες ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στην συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Απόσμασμα από τη δήλωση του κ. Γιάννη Ζορμπά στο Δημοτικό Συμβούλιο.



Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Ζορμπάς ενημερώνοντας τους συναδέλφους του είπε:
 
"Μας λέει τώρα το Κέντρο Υγείας ότι δεν θα ενημερώνει τον δήμο για τα θετικά αποτελέσματα, διότι θεωρεί ότι αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αυτό δεν το θεωρώ σωστό, γιατί εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσουμε συνανθρώπους μας οι οποίοι μπορεί να φέρουν τον ιό. Και με κάθε τρόπο να προσεγγίσουμε, είτε με απολυμάνσεις, είτε με υπηρεσίες στην καθαριότητα, είτε με υπηρεσίες να τους πάμε τρόφιμα και όπως μπορούμε.
 
Επίσης θα ήθελα να πω με την ευκαιρία, μέχρι και χθες με την ενημέρωση που σας είπα, με προειδοποίησε το Κέντρο Υγείας ότι θα σταματήσει να δίνει στον δήμο της Αίγινας και σε μένα προσωπικά, αλλά μέχρι και χθες το πρωί και στη συνέχεια και με την ενημέρωση που είχα και από τα ιδιωτικά εργαστήρια που πραγματοποιούν τεστ για covid-19, δεν είχαμε κανένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν όλα αρνητικά".

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα αυτό που γινόταν ήταν το Κέντρο Υγείας να ενημερώνει τον δήμαρχο και στην συνέχεια εκείνος να ενημερώνει την κοινή γνώμη μέσω κάποιας ανακοίνωσης. Την ίδια τακτική  ακολουθούσαν αρκετοί μικροί δήμοι, ενώ σε άλλες περιπτώσεις η ενημέρωση για κρούσμα κορονοϊού γινόταν απευθείας με ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας της περιοχής ή άλλης υγειονομικής μονάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png