Χάρτη με την κατανομή των κρουσμάτων του κορονοϊού δημοσίευσε "Το Βήμα". Περιλαμβάνει την Αίγινα.


Χάρτη με την κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα δημοσίευσε σήμερα "Το Βήμα". Στον χάρτη περιλαμβάνονται οι επιδημιολογικές εστίες και μεμονωμένα κρούσματα το επταήμερο από 20 έως 27 Οκτωβρίου. Η Αίγινα περιλαμβάνεται στον χάρτη με δύο σημεία. Στο δημοσίευμα φιλοξενείται και ένας δεύτερος χάρτης με τα ενεργά κρούσματα στις 27 Οκτωβρίου.

Απόσπασμα εκπομπής από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Και αυτός ο χάρτης περιλαμβάνει την Αίγινα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το δημοσίευμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο "Βήμα" κάνοντας click εδώ.


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δήλωση που είχε κάνει ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς προς στο Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 13ης Οκτωβρίου, η ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας προς τον Δήμο για τα κρούσματα του κορονοϊού σταμάτησε. Έτσι η ενημέρωση μέσω του χάρτη που παρουσιάζει σήμερα "Το Βήμα" για τα κρούσματα στο νησί, είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική πηγή ενημέρωσης, αν και δεν παρέχει περισσότερες σχετκές πληροφορίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png