Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης για το έργο της επισκευής ζημιών από θαλασσοταραχή στον Αλιευτικό Λιμένα Λεοντίου.


Δημοσιεύθηκε η απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργου Σκαλτσιώτη που αφορά στην έγκριση των όρων διακήρυξης για το έργο με τίτλο: "Επισκευή ζημιών από
θαλασσοταραχή στον Αλιευτικό Λιμένα Λεοντίου Αίγινα" και την διακήρυξη της ανοιχτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου. Στις 2 Νοεμβρίου δημοσιεύθηκε η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης, με τη οποία εγκρίθηκε η δαπάνη και η διάθεση της πίστωσης 124.000 ευρώ (ΠΔΕ).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το έργο αφορά στην αποκατάσταση και ενίσχυση της υφιστάμενης θωράκισης του προσήνεμου μώλου του αλιευτικού λιμένα Λεοντίου, η οποία έχει υποστεί ζημιές από θαλασσοταραχή.

Πιο συγκεκριμένα στις παρεμβάσεις περιλαμβάνονται:
  • Αποκατάσταση – ενίσχυση της θωράκισης στον κορμό του μώλου και αποκατάσταση θωράκισης στη γένεση, ήτοι συμπλήρωση υφιστάμενου έργου θωράκισης και επέκτασή του στη γένεση προκειμένου να αποκατασταθούν οι κλίσεις, η μορφολογία και το ύψος της στέψης του.
  • Αποκατάσταση διατομής και αύξηση του ύψους στέψης της θωράκισης ακρομωλίου.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικού οβελού φανού ακρομωλίου.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 6 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη
προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Υπενθυμίζεται ότι ο ορισμός των αποφαινομένων οργάνων έγινε με ΦΕΚ τον Απρίλιο του 2020. ενώ η έγκριση της χρηματοδότησης, μέσω ΠΔΕ, έγινε τον Δεκέμβριο του 2019. Τέλος, η εκτέλεση μαζί με την μελέτη του έργου είχε εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας τον Φεβρουάριο του 2018.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png