Κινηματογράφος Τιτίνα. Πρόγραμμα προβολών 5 έως 9 Νοεμβρίου.

Κινηματογράφος Τιτίνα - Πρόγραμμα Προβολών

"Το γεράκι του φιστικοβούτυρου"
Αμερική, 2020, 90’
  • Πέμπτη & Παρασκευή: 7.30 βραδινή
  • Σάββατο: 6.30 απογευματινή & 8.30 βραδινή
  • Κυριακή: 6.30 απογευματινή                             
  • Δευτέρα: 7.30 βραδινή
Ο Ζακ, ένα νεαρό αγόρι με σύνδρομο Ντάουν, δραπετεύει από το νοσοκομείο προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει παλαιστής… στο δρόμο του θα βρεθεί ο Τάϊλερ, ένας καλόψυχος μικροκακοποιός, ο οποίος στην προσπάθειά του ξεπεράσει τον χαμό του αδερφού του, κατέληξε να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Οι δυο τους θα γίνουν φίλοι. Μαζί θα περάσουν ποτάμια, θα ξεφύγουν από ενέδρες, θα πιουν ουϊσκι, θα ανακαλύψουν την πίστη στον Θεό, θα ψαρέψουν, θα αστειευτούν, θα κλάψουν, θα γελάσουν, θα ονειρευτούν, να θυμηθούν, θα ξεχάσουν και θα πείσουν την νοσοκόμα – κηδεμόνα του Ζακ να τους ακολουθήσει σ’ αυτό το φανταστικό ταξίδι σουρεαλιστικής περιπέτειας.  

Αμερικάνικος Νότος. Η ταινία αφηγείται με αληθινό, πολύ τρυφερό και καθόλου μελοδραματικό τρόπο την επιθυμία ενός νεαρού να ακολουθήσει την επιθυμία της καρδιάς του. Μια μοντέρνα οδύσσεια με πρωτόγνωρα τοπία της Αμερικής και ακόμα πιο απίθανες φιγούρες.

"Γιάκαρι"
Κινούμενα σχέδια / Μεταγλωτισμένο
  • Παρασκευή: 5.30 απογευματινή
  • Σάββατο:  4.30 απογευματινή
  • Κυριακή: 11.30 πρωϊνή & 4.30 απογευματινή                             
  • Δευτέρα: 5.30 απογευματινή
Κυνηγώντας τον Μικρό Κεραυνό, ένα γρήγορο και ατίθασο άλογο, ο νεαρός Ινδιάνος Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Ινδιάνων Σίου, απομακρύνεται από την φυλή του, η οποία προετοιμάζεται να μεταναστεύσει. Με την βοήθεια του Μεγάλου Αετού, που τον προστατεύει από ψηλά, θα προσπαθήσει να βρει τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής.
Ευχάριστη, εξαιρετικά διδακτική ταινία γύρω από τη σχέση μας με όλα τα ζώα, τη φύση, το περιβάλλον. Παλαιάς κοπής, κλασσικά κινούμενα σχέδια, με πολύχρωμες εικόνες και ανθρώπινες φιγούρες, μια εναλλακτική μορφή πολιτισμού που δύσκολα παρουσιάζεται σήμερα σε μικρά παιδιά και μεγάλους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png