Κλειστά θα είναι τα σχολεία της Αίγινας την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου με απόφαση δημάρχου.


Σύμφωνα με  απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΔΙΕΚ) θα είναι κλειστές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά αναφέρει τα ακόλουθα:

Αποφασίζουμε το κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΔΙΕΚ) τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους ασφαλείας των μαθητών μας, ενόψει της επικείμενης υψηλής επισκεψιμότητας στο νησί μας λόγω της εορτής του Αγίου Νεκταρίου και για λόγους εξασφάλισης της δημόσιας υγείας και περιορισμού του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού covid-19, λόγω συγχρωτισμού και συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και στις οδούς της πόλης της
Αίγινας.

Το έγγραφο της απόφασης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png