Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι που πηγαινοέρχονται καθημερινά στον Πειραιά, γιατί δεν εκτελείται το πρωινό δρομολόγιο του ιπταμένου.

 
Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην ακτοπλοΐα, λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων για τον κορονοΐό, επηρεάζουν όπως και στην πρώτη καραντίνα την καθημερινότητα των νησιωτών. Σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι που μένουν στην Αίγινα και αναγκάζονται να ταξιδεύουν καθημερινά προς τον Πειραιά προκειμένου να εργαστούν.

Με το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα επιβάτης, κάτοικος της Αίγινας, ο οποίος μετακινείται καθημερινά προς τον Πειραιά με το πρώτο δρομολόγιο του ιπταμένου. Ο ίδιος και άλλοι 10 έως 15 επιβάτες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, καθώς το πρωινό δρομολόγιο του ιπταμένου έχει σταματήσει και έτσι δεν μπορούν να πάνε στον τόπο της εργασίας τους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι επιβάτες επιθυμούν να μπει και πάλι το δρομολόγιο του ιπταμένου στις 7 το πρωί, καθώς το χρησιμοποιούν πολλοί επιβάτες που πηγαινοέρχονται καθημερινά στην δουλειά τους. "Είναι γρήγορο και το χρησιμοποιούν πολλοί εργαζόμενοι που πηγαίνουν στις δουλειές τους στις 8 - 8:30" είπε.
 
Το πρόβλημα είχε προκύψει και στην πρώτη καραντίνα, όμως τότε οι εργασίες τους ήταν σε αναστολή. "Τώρα είναι χειρότερο. Αναγκαζόμαστε και νοικιάζουμε για να μείνουμε στον Πειραιά. Κάνουμε επιπλέον έξοδα για να μην μας απολύσουν από την δουλειά μας" επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι για αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί μόνο τρία δρομολόγια επιβατηγών / οχηματαγωγών πλοίων, όπως αντίστοιχα και για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, με το πρώτο δρομολόγιο από την Αίγινα να είναι στις 9:45.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png