Εγκρίθηκε σύνταξη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Αίγινας. Αφορά αποκομιδή την απορριμάτων και άλλες εργασίες.


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς στις 10 Νοεμβρίου, εγκρίθηκε η σύνταξη προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Αίγινας. Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



  • τον καθαρισμό όλων των λιμένων, λιμενίσκων και των ακτών δικαιοδοσίας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας και κλαδεμάτων δένδρων από τους χώρους δικαιοδοσίας του Δ.Λ.Τ.
  • την αποκομιδή όλων των απορριμμάτων που συγκεντρώνονται στις χερσαίες ζώνες λιμένων, που καλύπτουν τη δικαιοδοσία Δ.Λ.Τ. Αίγινας
Επιγραμματικά:
 
Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών είναι ως έως το ποσό των 79.995 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
 
Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να αποσύρει τον μεγάλο όγκο των απορριμμάτων που βρίσκονται στις ακτές. Σε δεύτερο στάδιο είναι υποχρεωμένος να καθαρίζει μία φορά την εβδομάδα όλες τις ακτές.
Επίσης είναι υποχρεωμένος για τον καθαρισμό και περισυλλογή όλων των απορριμμάτων από τους λιμένες και λιμενίσκους Αίγινας, καθώς και μεταφοράς αυτών στα ΧΥΤΑ Δ. Αττικής.
 
Η προγραμματική σύμβαση ισχύει από την ημέρα υπογραφής από τα συμβαλλόμενα μέρη και για ένα χρόνο.
 
Όργανο παρακολούθησης εφαρμογής της σύμβασης η Επιτροπή Παρακολούθησης που αποτελείται από τον δήμαρχο Αίγινας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον Αντιδήμαρχο της Ποιότητας Ζωής.

Στην ίδια συνεδρίαση είχε εγκριθεί η παραλαβής της μελέτης με τίτλο "Παροχή Υπηρεσίας για τον Καθαρισμό Λιμένων και Ακτών του Δήμου Αίγινας και Αποκομιδή Απορριμμάτων και έγκρισης εκτέλεσης εργασιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png