Οι τελευταίες πληροφορίες για το θέμα του κορονοϊού στην Αίγινα. Απολυμάνσεις σε κεντρικούς δρόμους και σε κτήρια δημοσίων υπηρεσιών.

 
Σε μία σειρά από ερωτήματα, που προκύπτουν μετά από την σημερινή ανακοίνωση του δήμου για τα οχτώ κρούσματα του κορονοϊού στην Αίγινα, απάντησε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal. Η πρώτη ερώτηση ήταν το χρονικό διάστημα που καλύπτει αυτός ο αριθμός των κρουσμάτων. Ο κ. Ζορμπάς απάντησε ότι καλύπτει την περίοδο περίπου μίας εβδομάδας, ενώ στην ερώτηση εάν υπήρχε ενημέρωση για μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων το προηγούμενο διάστημα, για το οποίο δεν έχουν δημοσιοποιηθεί επίσημα στοιχεία, ο κ. Ζορμπάς είπε ότι από το Κέντρο Υγείας έχει την διαβεβαίωση πως όχι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αναφορικά με το αίτημα του δήμου προς τον ΕΟΔΥ για την διενέργεια τεστ στην Αίγινα και σε ερώτηση πότε θα γίνουν και τι ποσοστό του πληθυσμού θα καλύψουν αυτά τα τεστ, απάντησε ότι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, είναι όμως σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
 
Οι απολυμάνσεις που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες θα συνεχιστούν.
 
Όπως ήδη είχε ανακοινώσει στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο δήμος έχει προχωρήσει σε μία σειρά από απολυμάνσεις τόσο σε χώρους όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και αρχές, αλλά και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του νησιού, επίσης στο δημαρχείο και στα δημοτικά κτήρια, το Κέντρο Υγείας, ΑΤΜ και πολλά ακόμη σημεία, ενώ η διαδικασία των απολυμάνσεων θα συνεχιστεί και αύριο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png