Την παραίτησή του υπέβαλε ο ιατρός Βασίλης Σωτηρακόπουλος από την Επιτροπή 2021 του Δήμου Αίγινας. Νέο μέλος η εικαστικός Βένια Δημητρακοπούλου.


Στις 19 Νοεμβρίου ο κ. Μανώλης Κοττάκης, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας ενόψει του εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική επανάσταση του 1821, με επιστολή του ενημέρωσε τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά για την παραίτηση του ιατρού κ. Βασίλη Σωτηρακόπουλου από μέλος της επιτροπής και πρότεινε την εικαστικό κ. Βένια Δημητρακοπούλου στη θέση του. Η επιστολή του κ. Μανώλη Κοττάκη ανέφερε τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Με την παρούσα σας ενημερώνω ότι παραιτήθηκε προσφάτως από την Επιτροπή μας το μέλος της ιατρός Βασίλης Σωτηρακόπουλος για προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή. Παρακαλούμε να εισηγηθείτε στο δημοτικό συμβούλιο στην προσεχή συνεδρίαση της 24ης Νοεμβρίου την λήψη απόφασης για την αντικατάστασή του και του ορισμού νέου μέλους της επιτροπής.
Προτείνω στην θέση του παραιτηθέντος να αναλάβει η διακεκριμένη γλύπτρια και κάτοικος του νησιού μας Βένια Δημητρακοπούλου.
Μετά τιμής
Μανώλης Κοττάκης

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 24 Νοεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης, το Σώμα αποφάσισε σχετικά με την αντικατάσταση του τακτικού μέλους (με 13 θετικές ψήφους) ότι:
  • Ορίζει την κ. Βένια Δημητρακοπούλου ως τακτικό μέλος στην Συντονιστική Επιτροπή, έργο της οποίας θα είναι η προετοιμασία των εκδηλώσεων και των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Αίγινας, στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους της, ιατρού κ. Βασίλη Σωτηρακόπουλου.
  • Κατά τα λοιπά ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στις υπ’ αριθ. 65/2020 (ΑΔΑ: 6ΗΩΚΩ68-003) και 80/2020 (ΑΔΑ: 6ΓΛ9Ω68-Ν4Ν) αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Παναγιώτης ψήφισε "παρών".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png