Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αγία Μαρίνα.


Εορταστική ατμόσφαιρα και θαλπωρή δημιουργεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στην Αγία Μαρίνα και επίσημα θα ανάψει τα πολύχρωμα λαμπιόνια του που το στολίζουν την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24 Δεκεμβρίου. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας των Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας και του Ιδρύματος George Best Costacos.  Τα πάντα μοιάζουν να έχουν οργανωθεί πολύ σωστά και από ότι μαθαίνουμε θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις! Το βέβαιο είναι ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας θα γίνει ο πόλος έλξης για τους μικρούς και τους γονείς τους που θα το επισκεφθούν. Μουσική, χορός, ακόμη και μπαλέτα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής την παραμονή, ενώ δεν θα λείψουν τα γλυκά και τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Οι διοργανωτές καλούν τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του, που θα βρίσκονται τις ημέρες των Χριστουγέννων στο νησί να το επισκεφθούν, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί και να περάσουν μία αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων. Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου χωριού θα ανάψουν την παραμονή στις 5 το απόγευμα, οπότε και η πλατεία της Αγίας Μαρίνας θα σκορπίσει παντού το Χριστουγεννιάτικο της φως!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png