Μέχρι τις 8 το βράδυ θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στην Αίγινα. Περιορισμένη η κίνηση.

 
Μέχρι τις 8 το βράδυ θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στην Αίγινα, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας της Επαγγελματικής Ένωσης. Σημειώνεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου δημοσιεύθηκε νέα τροποποίηση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται ότι καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, συνεργεία αυτοκινήτων, έχουν δυνατότητα λειτουργίας τις Κυριακές 20, 27 Δεκεμβρίου 2020 και 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00. Την τροποποίηση της απόφασης μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η κίνηση στην κεντρική αγορά του νησιού είναι μικρή και σε αυτό εκτός από τα υγειονομικά μέτρα συνέβαλε και η πρωινή βροχόπτωση. Αναλυτικά το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png