Τα γιορτινά της ημέρας!


Καθώς οι μέρες στο νησί κυλούν για τους περισσότερους εργαζόμενους, στη θαλπωρή των Χριστουγεννιάτικων ημερών και των αργιών που προέκυψαν από αυτές, τα περισσότερα θέματα αφορούν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου της Αίγινας που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Έτσι σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αίγινας, η ομάδα του Ζαν Ζακ Τεσσόν πραγματοποίησε πρόβα για το θεατρικό δρώμενο που θα παρουσιάσει την Τρίτη και την Τετάρτη 29 και 30 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Το θεατρικό χριστουγεννιάτικο δρώμενο αφορά την παραλλαγή από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα". Το θεατρικό δρώμενο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα λάβει χώρα στην οδό Σύρου Ρόδη και στον Πύργο του Μαρκέλλου.Στη θεατρική ομάδα συμμετέχουν τα παιδιά του γυμναστηρίου  ΝΑΜΑ, τα παιδιά της θεατρικής ομάδας  Γενικού Λυκείου, ΕΠΑΛ και ΙΕΚ Αίγινας.


Στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης σήμερα, ξεκίνησαν οι προβολές των χριστουγεννιάτικων ταινιών. Οι προβολές γίνονται καθημερινά από τις 27 ως 31 Δεκεμβρίου στις 4:30 στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η διοργάνωση προέρχεται από το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης και το Τοπικό Συμβούλιο της Κυψέλης. Και πάλι στην Κυψέλη, αύριο στις 14:00 μ.μ. θα ξεκινήσει η γιορτή για τα παιδιά στην πλατεία, ενώ στις 19:00 μ.μ. θα γίνει η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η βράβευση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png