Στιγμές αγωνίας για τους επιβάτες ιπτάμενου δελφινιού. Επέστρεψε στον Πειραιά λόγω θαλασσοταραχής.


Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες ιπτάμενου δελφινιού, που αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά λίγο μετά τις 12:50 μ.μ. σήμερα το μεσημέρι με προορισμό το λιμάνι της Αίγινας. Οι πολύ δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στον Αργοσαρωνικό λόγω των πολύ ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων, ανάγκασαν το σκάφος να ταξιδεύει με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Το ιπτάμενο έφτασε έξω από το λιμάνι της Αίγινας μετά τις 14:00 μ.μ. και ενώ οι επιβάτες του θεωρούσαν ότι θα πατήσουν επιτέλους ξηρά, ο κυβερνήτης του σκάφους αποφάσισε τελικά να μην πλησιάσει την είσοδο του λιμανιού, αλλά να επιστρέψει και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά.


Βρισκόμαστε σε διαρκεί επαφή με επιβάτες του σκάφους, που αυτή τη στιγμή 15:10 ταξιδεύει προς Πειραιά ακολουθώντας τα απάνεμα της Σαλαμίνας. Θα σας ενημερώσουμε όταν το σκάφος φτάσει με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά. (Οι φωτογραφίες δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε πριν από λίγο στο λιμάνι της Αίγινας).

update 15:50 μ.μ. Μετά από ώρες ταλαιπωρίας οι επιβάτες του σκάφους αποβιβάζονται στο λιμάνι του Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png