Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, αύριο Δευτέρα, λόγω ψύχους.

 
Μετά από παρέμβαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, δεν θα πραγματοποιηθούν οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, που είχαν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις περιοχές Χλόη, Πολλές Ελιές και Αγία Παρασκευή, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένονται.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί κάτοικος του νησού που μένει σε μία από τις παραπάνω περιοχές, επικοινώνησε με το Aegina Portal λέγοντας ότι έχουν τοιχοκολληθεί ανακοινώσεις, για προγραμματισμένη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω συντήρησης του δικτύου και εξέφρασε τον προβληματισμό του, για ποιο λόγο να γίνουν προγραμματισμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος κατά την διάρκεια μίας περιόδου με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.
 
Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ το Aegina Portal επικοινώνησε με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά. Μετά από παρέμβασή του οι προγραμματισμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν.
 
Σημειώνεται ότι εκτός από τις προγραμματισμένες διακοπές της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου, έχουν προγραμματιστείς διακοπές και σε άλλες περιοχές της Αίγινας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε και αναμένουμε νεώτερη ενημέρωση, εάν δηλαδή θα υπάρξει μια συνολική αλλαγή σε αυτόν τον προγραμματισμό λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο πίνακας των διακοπών που ακολουθεί προέρχεται από την ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ:



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png