Δειγματοληψία rapid test στην Κοινότητα Κυψέλης, αλλά χωρίς ενημέρωση. Δεν το γνώριζε ούτε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας.

 
Χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση ούτε από το Κέντρο Υγείας, ούτε από τον Δήμο της Αίγινας, ούτε από την Επιτροπή Υγείας, αλλά ούτε και από την Κοινότητα Κυψέλης στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πραγματοποιούνται σήμερα στην Κυψέλη δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test για COVID19. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν παράπονα από κατοίκους της περιοχής ότι δεν είχαν ενημερωθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επικοινωνία, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, είπε ότι ούτε ο ίδιος ήταν ενήμερος για την διενέργεια των rapid test στην Κυψέλη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην συνέχεια το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κυψέλης κ. Μηνά Γιαννούλη ο οποίος είπε ότι είχε δημοσιεύσει  την ανακοίνωση στον πίνακα της Κοινότητας Κυψέλης, σε ένα ακόμη άλλο σημείο στην πλατεία της Κυψέλης και στο facebook.

Σημειώνεται ότι οι δειγματοληψίες στις Κοινότητες της Αίγινας, γίνονται από το Κέντρο Υγείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας που διαθέτει τα rapid test και την Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας, όπως έχει γίνει γνωστό από τις υπάρχουσες ανακοινώσεις.

Τέλος, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, για τις συμμετοχές και για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στα Αγροτικά Ιατρεία Αγίας Μαρίνας, Πορτών και Πέρδικας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png