Έρευνες για τον εντοπισμό 81χρονου. Η λέμβος του εντοπίστηκε βόρεια της Σουβάλας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα το βράδυ από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος,  πρωινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από Πλοίαρχο Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου για ύπαρξη λέμβου άνευ επιβαινόντων, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του λιμένα Σουβάλας της Αίγινας. Ειδικότερα, κατόπιν συλλογής πληροφοριών, ο 81χρονος ημεδαπός κυβερνήτης εν λόγω λέμβου φέρεται να απέπλευσε απογευματινές ώρες την 24/01/2021 από το λιμένα Σκάλας Αγκιστρίου και έκτοτε αγνοείται.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Αίγινας, Πόρου, Αγκιστρίου και ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω ευρύτερη θαλάσσια περιοχή με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριών  Α/Κ σκαφών,δύο  Ε/Π σκαφών, ενός αεροσκάφους Λ.Σ. , καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριά, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Με πληροφορίες απο το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png