Δημοσιεύθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, η απόφαση της αποδοχής τμήματος του Κοινοτικού Καταστήματος, για την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού.


Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, η απόφαση της αποδοχής για την δωρεάν παραχώρησης χρήσης, τμήματος του ισόγειου του Κοινοτικού Καταστήματος Μεσαγρού επιφάνειας 67,85 τ.μ. για την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

1. Αποδεχόμαστε τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης, τμήματος του ισόγειου του Κοινοτικού Καταστήματος Μεσαγρού επιφάνειας 67,85 τ.μ. για την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού Αίγινας από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης - παραλαβής.
2. Τα έξοδα της καθαριότητας και των τηλεφωνικών συνδέσεων της εν λόγω Υπηρεσίας θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό εξόδων του Ε.Φ.1047-201-0800300 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.
3. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά να εκφράσει εγγράφως τις ευχαριστίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δήμο Αίγινας για την ευγενική του προσφορά αναφορικά με τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης του συγκεκριμένου κτιρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png