Οι προγραμματισμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγινα για την περίοδο 1 έως 3 Φεβρουαρίου.


Λόγω των προγραμματισμένων διακοπών για την συντήρηση του δικτύου, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι του νησιού, που τα παιδιά τους είναι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου και συμμετείχαν στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω τηλεκπαίδευσης (από αύριο τα μαθήματα θα είναι δια ζώσης) οι οποίοι εξέφρασαν την δυσφορία τους, αλλά και την αγανάκτησή τους για την επιλογή αυτής της περιόδου. Δύο ακόμη αναγνώστες του Aegina Portal επισήμαναν τα προβλήματα που δημιουργούνται στους φοιτητές, οι οποίοι από τις 25 Ιανουαρίου συμμετέχουν στην εξεταστική τους και εκεί τα αποτελέσματα μπορεί να έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι απόψεις συγκλίνουν ότι οι προγραμματισμένες διακοπές, που αφορούν την συντήρηση του δικτύου, ειδικά σε περίοδο πανδημίας, θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων του νησιού, όπως αυτές διαμορφώνονται εξαιτίας της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων για τον κορονοϊό, που ισχύουν και επηρεάζουν τους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας, σημαντικές δραστηριότητες όπως η εκπαίδευση και ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

Ακολουθούν προγραμματισμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγινα για την περίοδο 1 Φεβρουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου, όπως έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα 31 Ιανουαρίου από την ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png