Χωρίς ρεύμα έμεινε η Αίγινα από το μεγάλο μπλακ άουτ της Αττικής.


Η Αίγινα είναι ανάμεσα στις περιοχές που σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 10:45 έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω της φωτιάς που σημειώθηκε στο ΚΥΤ Ασπροπύργου. Το ρεύμα επανήλθε σχεδόν πενήντα λεπτά αργότερα, όμως μετά από πέντε λεπτά υπήρξε και νέα διακοπή. Το ρεύμα επανήλθε για δεύτερη φορά λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουνε συγκεντρώσει, αλλά και από την επικοινωνία με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά στην αρχή της διακοπής, αυτή επηρέασε όλες τις περιοχές του νησιού.

Η βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εκτεταμένων περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βλάβη έχει επηρεάσει περιοχές του κέντρου της Αθήνας, τον Πειραιά, τα δυτικά προάστια, καθώς και περιοχές των νομών Κορινθίας και Αργολίδας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png