Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχή στην Αίγινα σήμερα το μεσημέρι.

 
Με απόλυτη ακρίβεια επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη που έκανε ο κόμβος του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία το μεσημέρι θα εκδηλώνονταν βροχόπτωση στην Αίγινα. Ο καιρός σήμερα το πρωί ήταν καθαρός με ηλιοφάνεια, όμως λίγο πριν τις 14:00  το μεσημέρι το σκηνικό άλλαξε.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τις ίδιες προβλέπεις η αλλαγή του καιρού θα είναι πρόσκαιρη, αφού από τις απογευματινές ώρες η βροχόπτωση θα υποχωρήσει. Από το βράδυ αναμένεται ενίσχυση των δυτικών ανέμων που θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.
 
Την Παρασκευή θα υπάρχει συννεφιά με περιόδου ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17°C το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις ίδιες προβλέψεις οι άνεμοι που θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ.
 
Τέλος, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην έλευση της κακοκαιρίας "Μήδεια" που αναμένεται να επηρεάσει την Αίγινα κυρίως από το Σάββατο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του κόμβου Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με πτώση της θερμοκρασίας, που δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 11°C το μεσημέρι, αλλά και βροχοπτώσεις. Από την Κυριακή και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, φτάνοντας νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ τους -2 °C και δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι ειδικά την Τρίτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png