Με αισθητή πρώτη της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις η έναρξη της κακοκαιρίας στην Αίγινα.

 
Από τους 20 °C που ήταν η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα την Πέμπτη, σήμερα έπεσε στους 12 °C, πτώση που θα συνεχιστεί τις επόμενες ώρες και θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα το βράδυ και τις επόμενες η μέρες της νέας εβδομάδας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι διαθέσιμα μέχρι αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία από τις βραδυνές ώρες θα παρουσιάσει βαθμιαία πτώση. Αύριο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα δεν θα ξεπεράσει τους 7°C, ενώ η αίσθηση του ψύχους θα είναι το μεσημέρι στους 2°C. Η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη περισσότερο τις βραδυνές ώρες με την αίσθηση του ψύχους να δείχνει κάτω από τους 0°C.

Η πτώση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την θερμοκρασία το μεσημέρι να μην ξεπερνά τους 5°C και την αίσθηση του ψύχους να φτάνει τις βραδυνές ώρες τους -5°C!
 
Εκτός από το κρύο η ασθενής βροχόπτωση και το χιονόνερο, ειδικά από το βράδυ της Κυριακή θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χειμωνιάτικου καιρού που θα επικρατήσει στην Αίγινα και θα φέρει μαζί της η κακοκαιρία "Μήδεια". Ο προβλέψεις δείχνουν ακόμη και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Αίγινα από την την Δευτέρα και μετά και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του  Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png