Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς δεν επιτρέπει πλέον στο Aegina Portal να βιντεοσκοπεί την Οικονομική Επιτροπή.

 
Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς επικοινώνησε μαζί μας σήμερα το μεσημέρι και μας ενημέρωσε, ότι πλέον το Aegina Portal δεν θα μπορεί να βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. Η αρχή γίνεται με τη συνεδρίαση της Τρίτης 16ης Φεβρουαρίου 2021, στην οποία το Aegina Portal δεν έλαβε πρόσκληση για την κάλυψη της συνεδρίασης, η οποία γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ρωτήσαμε τον κ. Γιάννη Ζορμπά εάν πιστεύει ότι το Aegina Portal δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στις συνεδριάσεις και απάντησε πως όχι.
 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του νησιού, ότι μετά από αυτή την απόφαση (η οποία ισοδυναμεί με απαγόρευση) δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να τους ενημερώνουμε για τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής στα σημαντικά θέματα της Αίγινας, όπως αυτές καταγράφονται την ώρα της συνεδρίασης.
 
Πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε, ότι η ψυχή της δημοκρατίας είναι η ενημέρωση και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε παρά τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png