Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την προμήθεια 133 tablets, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αίγινας.


Δημοσιεύθηκε στις 16 Φεβρουάριου από τον δήμο Αίγινας η πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια 133 tablets για τις ανάγκες της συμμέτοχης των μαθητών, των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αίγινας, στα μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το πρωτογενές αίτημα η ανάγκη προέκυψε κατόπιν της από 14 Δεκεμβρίου 2020 Απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της από 9 Φεβρουαρίου 2021 εισήγησης της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εγκρίθηκε με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, η οποία εκδόθηκε την 15η Φεβρουαρίου 2021.

Με βάση το Άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 2817/2000, σύμφωνα με το οποίο, στα έργα των Σχολικών Επιτροπών προστίθεται και η δυνατότητα αγοράς εξοπλισμού για τη λειτουργία των σχολείων, χωρίς να εισάγεται αποκλειστική αρμοδιότητα των Επιτροπών αυτών για την προμήθεια του εν λόγω εξοπλισμού.

Τούτο διότι τα προς προμήθεια, αντικείμενα υπάγονται στην υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, η διαχείριση της οποίας, (άρθρο 75 παρ. Ι στ) περιπτ. 1 του Ν. 3463/2006), ανήκει στην αρμοδιότητα των Δήμων. Ως εκ τούτο η εν λόγω προμήθεια θα διενεργηθεί από τον Δήμο Αίγινας, εφόσον δεν έχει δοθεί επιχορήγηση από τον Δήμο στις Σχολικές Επιτροπές του, αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Η υποβολή των προσφορών έχει οριστεί έως αύριο Παρασκευή 19/02/2021.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png