Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.


Προβλήματα παρουσιάστηκαν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, τα οποία προέκυψαν από τους δυτικούς ανέμους που έπνεαν εκείνη την ώρα. Λόγω του έντονου κυματισμού και του νερού που πλημμύρισε για μία ακόμη φορά τις προβλήτες, κατέστη αδύνατον να ελλιμενιστεί το πλοίο "Νεφέλη" το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Αίγινας από τον Πειραιά. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στην μεγάλη προβλήτα το πλοίο "Φαίδρα" στο οποίο επιβιβαζόντουσαν όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με αυτό στον Πειραιά.


Καθόλη τη διάρκεια της επιβίβασης των επιβατών στο "Φαίδρα", το "Νεφέλη" παρέμενε αναγκαστικά έξω από το λιμάνι, κοντά στην περιοχή της "σπίθας". Όταν το "Φαίδρα" απέπλευσε, οι επιβάτες του άλλου πλοίου κατέβηκαν και πολλοί από αυτούς εξέφρασαν το θυμό τους και τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός. Όμως τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα στη συνέχεια, αφού ο δυνατός κυματισμός έβρεχε πολλούς από αυτούς που προσπάθησαν να μπουν πλοίο, ενώ όσοι μπήκαν και όσοι βγήκαν από αυτό δεν είχαν άλλη επιλογή από το να φύγουν με βρεγμένα παπούτσια. Μόνο η άρτια τεχνική κατάρτιση του κυβερνήτη να "φέρει" σωστά το σκάφος βοήθησαν την κατάσταση. Υπομονή έπρεπε να δείξουν και οι οδηγοί  των αυτοκινήτων που έμειναν ακινητοποιημένοι για πολλοί ώρα περιμένοντας να επιβιβαστούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png