"Map Your Path": Η κ. Αθηνά Ιωσήφ παρουσιάζει υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

 
Η κ. Αθηνά Ιωσήφ είναι σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αίγινα, έχοντας ανοίξει το δικό της γραφείο με το χαρακτηριστικό όνομα "Map Your Path".

Το γραφείο προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Σπουδών στο Εξωτερικό και Συμβουλευτικής Εργασίας. Ο στόχος των υπηρεσιών που προσφέρει η κ. Αθηνά Ιωσήφ είναι να προσεγγίζει εξατομικευμένα κάθε υποψήφιο και να προσφέρει λύσεις για την εργασία και την εκπαίδευσή του.
 
Σχετικά με τον εκπαιδευτικό προσανατολισμό η κ. Ιωσήφ είπε: "Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι μία διαδικασία τεσσάρων συναντήσεων, στις οποίες εξερευνούμε τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα, τις δεξιότητες του κάθε εφήβου, τόσο μέσω της συμβουλευτικής διαδικασίας, όσο και με την χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων και φυσικά δίνουμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τις σχολές που προσφέρει η Ελλάδα, δηλαδή αναλύουμε το μηχανογραφικό δελτίο της Ελλάδας". Σημειώνεται ότι το γραφείο υποστηρίζει και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
 
Μία υπηρεσία που αφορά τόσο τους εφήβους, όσο και τους ενήλικες είναι οι σπουδές στο εξωτερικό, δηλαδή γίνεται η προετοιμασία της αίτηση του υποψηφίου, για να κάνει σπουδές σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο στο εξωτερικό.
 
Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους ενήλικες, είναι η αναζήτηση εργασίας και περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού, που θα αναδείξει τη προσωπικότητα του υποψηφίου. Επίσης, το γραφείο προετοιμάζει την συνέντευξη του υποψηφίου.
 
Τέλος, ανάμεσα σε άλλα, παρέχεται η υπηρεσία της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, η οποία περιλαμβάνει την αναζήτηση τρόπων με τους οποίους ο ενδιαφερόμενος θα προσεγγίσει το καινούργιο του επάγγελμα.
 
Το γραφείο της κ. Αθηνάς Ιωσήφ βρίσκεται στην περιοχή του Φάρου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://mapyourpath.gr


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png