Διαρροή παρουσίασε ο καινούργιος αγωγός των "χερσαίων έργων" στην περιοχή των Αγίων. "Είναι ανησυχητικό", δήλωσε ο κ. Μανώλης Λεούσης.


Ένα από τα θέματα τo οποίo προκάλεσαν αίσθηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η ενημέρωση που έκανε προς το Σώμα ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, σχετικά με την διαρροή που παρουσίασε ο καινούργιος αγωγός των "χερσαίων έργων" στην περιοχή των Αγίων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης Λεούσης ενημερώνοντας το Σώμα, ο αγωγός αυτός "έσκασε" παρουσιάζοντας διαρροή. Ο κ. Λεούσης έμαθε για το γεγονός από γνωστούς του που βρίσκονταν στην περιοχή και ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη ο οποίος άμεσα έστειλε συνεργείο προκειμένου να τον επισκευάσει.

"Θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου, γιατί πιθανών να μην το ξέρετε", είπε ο κ. Λεούσης και συνέχισε:  "Πριν από περίπου έναν μήνα "έσκασε" η σωλήνα των χερσαίων έργων η οποία παίρνει νερό από την δεξαμενή του Λεοντίου, μέσω της Κοινότητας Βαθέος, κάτω από τους Μήλους, στην Αετοφωλιά που λέμε εμείς και βγαίνει στον Μεσαγρό, εκεί στην Αετοφωλιά μέσα στο δάσος άνοιξε". Αμέσως ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Βαθέος και ο αντιδήμαρχος ύδρευσης έστειλε αμέσω συνεργείο και έφτιαξαν την σωλήνα". Ο κ. Λεούσης τόνισε ότι: "Είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο και δεν ξέρω μετά την δεξαμενή, κατά πόσο θα αντέξουν και οι σωλήνες. Είναι ένα φαινόμενο για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε κι εμείς σαν Μεσαγρίτες, κάποια στιγμή που θα συνδεθούμε κι εμείς με την ΕΥΔΑΠ και θα θέλουμε να έχουμε καλύτερης ποιότητας νερό".

Ο κ. Μανώλης Λεούσης δήλωσε σήμερα στο Aegina Portal, ότι από αυτά που έμαθε, ο αγωγός παρουσίασε βλάβη στο σημείο της ένωσής του, ενώ η διαρροή του νερού ήταν μεγάλη. Είπε ότι η βλάβη τον ανησύχησε, καθώς πρόκειται για έναν καινούργιο αγωγό σε έναν καινούργιο έργο και συμπλήρωσε ότι ενδεχομένως, από αυτά που έχει ακούσει όπως είπε, να έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png