Ο κ. Νίκος Πτερούδης για τις επιπτώσεις της απεργίας των πλοίων στην καθαριότητα. Τι δήλωσε για τη μελέτη του ΤΣΔΑ.


Στα ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης, ζητώντας από τους κατοίκους της Αίγινας να μειώσουν τα απορρίμματα που αποθέτουν στους κάδους,, αφού λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των πλοίων, η Υπηρεσία Καθαριότητας δεν έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα απορρίμματα με την ακτοπλοϊκή γραμμή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σε ερώτηση σχετικά με την μελέτη του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων και Βιοαποβλήτων του Δήμου Αίγινας (ο κ. Γιάννης Ζορμπάς ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι είναι έτοιμη) ο κ. Πτερούδης είπε ότι έχει ενημερωθεί, διαβάζει την μελέτη και συντάσσει τις παρατηρήσεις του. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των βιοαποβλήτων και σημείωσε ότι για το πρόβλημα των μπάζων θα υπάρξει αποτέλεσμα πολύ σύντομα.
 
Τέλος, σε ερώτηση για το πότε η μελέτη του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων και Βιοαποβλήτων θα πάει προς συζήτηση στην Επιτροπή Διαβούλευσης, ο κ. Πτερούδης είπε ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις παρατηρήσεις. "Από εκεί και μετά ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση" είπε ο κ. Πτερούδης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png