Χωρίς παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις η 25η Μαρτίου.


Λόγω της εφαρμογής των μέτρων για την πανδημία δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς συναθροίσεις και δημόσιες κοινωνικές εκδηλώσεις είναι σε αναστολή. Η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία (θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο του Aegina Portal) για την Εθνική Επέτειο στην Μητρόπολη της Αίγινας θα τελεστεί με την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων, ενώ σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει κατάθεση στεφάνου από τον ίδιο και από τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την σχετική τροποποίηση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 22 Μαρτίου "επιτρέπεται εξαιρετικώς η πραγματοποίηση της εκδήλωσης κατάθεσης στεφάνου στους δήμους της Χώρας την ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 2021, με τη δυνατότητα συμμετοχής ενός εκπροσώπου του Δήμου, της Περιφέρειας, της Κυβέρνησης, της Βουλής, των Ενόπλων Δυνάμεων και κάθε κοινοβουλευτικού κόμματος".

Η φωτογραφία της ανθοστόλιστης εικόνας είναι από τον ενοριακό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κυψέλη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png