Οι μεγάλες γαλανόλευκες σημαίες της Αίγινας τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 
Μεγάλες γαλανόλευκες σημαίες έχουν τοποθετηθεί από καταστηματάρχες στην παραλία της Αίγινας, αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία, θέλοντας να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Εντυπωσιακή είναι η τεράστια σημαία που έχει τοποθετηθεί στο κτίριο που βρίσκεται κοντά στο παλαιό δημαρχείο και στεγάζεται το παραδοσιακό εστιατόριο "Ο Πελαΐσος". Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Βαγγέλης Κάτσας που τοποθέτησε την σημαία, είπε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε και εκείνος να κάνει κάτι για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Eπανάσταση του 1821.

Ο κ. Σπύρος Μαρμαρινός συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε ο ίδιος, "ντύνοντας" με μεγάλες θεματικές σημαίες το κτήριο όπου στεγάζεται το κατάστημά του, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του παλαιού δημαρχείου. 


Η κυρία Στέλλα Παυλινέρη ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών έχει τοποθετήσει έξι μεγάλες σημαίες στα παράθυρα που στεγάζεται το Κέντρο το οποίο βρίσκεται κοντά στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο Φυλακές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png