Τι ισχύει για τη λειτουργία της παιδικής χαράς με βάση τη σχετική ΚΥΑ.


Επιστολή για την λειτουργία των παιδικών χαρών απέστειλε την Παρασκευή προς τους δήμους της χώρας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Σύμφωνα με την επιστολή "επιτρέπεται η παραμονή σε παιδικές χαρές, οι επισκέψεις ομάδων έως τριών ατόμων, ή οικογενειών και με αναλογία ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. Σημειώνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους" αναφέρει η επιστολή και συνεχίζει: "Στο παραπάνω πλαίσιο, παρακαλείσθε να μεριμνήσετε ώστε οι παιδικές χαρές στον Δήμο σας να είναι ανοικτές και να λειτουργούν εύρυθμα και με ασφάλεια".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η επιστολή αυτή για την λειτουργία των παιδικών χαρών έρχεται με αρκετή καθυστέρηση στους δήμους, καθώς η σχετική ΚΥΑ είχε δημοσιευθεί ήδη από τις 23 Μαρτίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η παιδική χαρά στο Ακρογιάλι (είναι η μοναδική παιδική χαρά που διαθέτει εν ενεργεία ο δήμος - έχουν τρέξει σχετικοί διαγωνισμοί ) λειτουργεί από την Παρασκευή 26 Μαρτίου μετά από εργασίες τις εργασίες συντήρησης που έγιναν εκεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png