Η φωτογραφική ομάδα Φ.Ο.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.


Τα παιδιά της ομάδας έχουν παρουσιάσει πολλές φορές δουλειά τους, σε μερικές από τις πιο μεγάλες εκδηλώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο νησί. Αγαπούν τη φωτογραφία και τη δημιουργικότητα και φροντίζουν να το αποδεικνύουν κάθε φορά, με έναν καινούργιο δροσερό τρόπο. Σήμερα, ανάμεσα στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και σε εκείνα της φωτογραφίας στα οποία είναι υπεύθυνος εκπαιδευτικός και φωτογράφος Άρης Παύλος, βρήκαν το χρόνο για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Βέβαια για πολύ λίγο, γιατί αμέσως μετά έπιασαν και πάλι τις φωτογραφικές τους μηχανές, ετοιμάζοντας την επόμενη τους δουλειά. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπως άλλωστε και τα μαθήματα φωτογραφίας, γίνονται στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" που περιβάλλει με αγάπη όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια. Βέβαια ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανένας που θα οδηγήσει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, όπως στην περίπτωση του νεαρού Ορέστη που έδωσε τη δική του άποψη, καθώς επεξεργάστηκε την εικόνα και παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή της αποψινής συγκέντρωσης.


Όπως γράφουν τα παιδιά "η φωτογραφική ομάδα νέων  Φ.Ο.Σ λειτουργεί τώρα και σχεδόν τρία χρόνια, ψυχαγωγεί και ταυτόχρονα ενημερώνει τα μέλη της για θέματα σχετικά με την τέχνη της φωτογραφίας. Έχουμε ολοκληρώσει μερικές δουλειές όπως για παράδειγμα “το φιστίκι” και η επόμενη έκθεσή μας με θέμα τα ζώα ετοιμάζεται και ευελπιστούμε να είναι σύντομα έτοιμη για να την δείτε και να την αγαπήσετε όσο την αγαπήσαμε και εμείς! Η ομάδα είναι ανοικτή σε όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας και έχουν όρεξη να μάθουν!  Δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι, το φωτογραφικό .Με λίγη δόση τέχνης στην καθημερινότητά μας όλα φαίνονται πιο όμορφα αλλά και πιο ενδιαφέροντα! Με αγάπη και χιούμορ, Φ.Ο.Σ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png