Σε ισχύ η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλία της Αίγινας την Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Μαΐου από τις 21:00 έως τις 23:00 το βράδυ.

 
Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρο Δημοκρατίας από τις 21:00 έως τις 23:00 το βράδυ, για το διάστημα από τη Δευτέρα του Πάσχα 03.05.2021 έως και Τρίτη 04.05.2021 ενόψει των εορτών του Πάσχα και της επαναλειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 65 του ν. 4688/2020 (ΦΕΚ 101/τ.Α’/24.05.2020), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, αποφάσισε ομόφωνα σήμερα Μεγάλη Πέμπτη η Επιτροπή Ποιότητας ζωής σε δια περιφοράς συνεδρίαση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Ο πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα στα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έθεσε υπόψη την αναγκαιότητα να απαγορευθεί η κυκλοφορία τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο θέμα λόγω των μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού και κατ’ επέκταση την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας, κ. Κασιμάκης Παναγιώτης εξέφρασε θετική άποψη.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν Ο Πρόεδρος Ζορμπάς Ιωάννης και τα μέλη Πτερούδης Νικόλαος, Καραγιάννης Δημήτριος, Γκαρής Μάριος, Λεούσης Νεκτάριος, Μούρτζης Γεώργιος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png