Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Μία αγέλη από πέντε σκυλιά σε κεντρικό σημείο παραλιακού δρόμου της Αίγινας.

 
Το Aegina Portal μετά την παρέμβασή του στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου τοποθετήθηκε για την σοβαρότητά του προβλήματος και την ανησυχία που υπάρχει στην τοπική κοινωνία από τις αγέλες των αδέσποτων σκύλων που βρίσκονται στην Αίγινα, παρουσιάζει ένα video από μία αγέλη πέντε σκύλων, η καταγραφή της οποίας έγινε σήμερα το πρωί, όχι σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή, αλλά σε κεντρική παραλία της Αίγινας περίπου 200 μέτρα μετά την περιοχή "Ακρογιάλι".

Το πρόβλημα βρίσκεται σε έξαρση και μετά από τις δύο δημοσιεύσεις του Aegina Portal στις αρχές Απριλίου, για τις επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους σε οικόσιτα ζώα, σε οργανωμένες κτηνοτροφικές μονάδες, αλλά και σε ζώα της άγριας πανίδας, το συγκεκριμένο video δείχνει ότι το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών, που μετατρέπονται σε αγέλες, υφίσταται και ότι αυτά τα ζώα κυκλοφορούν και σε περιοχές που μπορούν να βρίσκονται ακόμη και μικρά παιδιά.
 
Τρεις ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Μαραθώνα, όπου δύο αδέσποτα ζώνα έγιναν η αιτία να χάσει ένας άνδρας τον έλεγχο του οχήματός του (τα δύο σκυλιά σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου κυρίου Γιάννη Ζορμπά αιχμαλωτίστηκαν) το πρόβλημα παραμένει σε έξαρση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και επίσης να αυξηθούν οι ενέργειες προκειμένου αυτά τα ζώα που ζουν σε επικίνδυνες αγέλες να μεταφερθούν σε κατάλληλες δομές.
 
Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και τον ενημέρωσε για το σημείο όπου εμφανίστηκε αυτή η αγέλη, προκειμένου ο δήμος να προχωρήσει στις ενέργειες που προβλέπονται


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png