Πότε θα είναι διαθέσιμα εμβολιαστικά ραντεβού, για την ηλικιακή ομάδα 40-44 στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης.

 
Το ίδιο πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισαν για το εμβολιασμό τους κατά του Covid-19 τον Φεβρουάριο, οι κάτοικοι της Αίγινας που βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών, αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο οι κάτοικοι του νησιού που βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα 40-44.  Οι κάτοικοι της Αίγινας που βρίσκονται σε αυτή την ηλικία βλέπουν ότι η εφαρμογή https://emvolio.gov.gr/ δείχνει διαθέσιμα ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο του Γαλατά και σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα του Πειραιά, όχι όμως και της Αίγινας, δηλαδή στο Κέντρο Υγείας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη ο οποίος είπε ότι το πρόβλημα υφίσταται και συμπλήρωσε πως είτε αυτή, είτε την ερχόμενη εβδομάδα τα ραντεβού της ηλικιακής ομάδα 40-44 θα γίνονται στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
 
Επίσης, είπε ότι τα ραντεβού των ηλικιακών ομάδα 45–49 και 50– 54 γίνονται κανονικά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και συμπλήρωσε ότι εάν κάποιος κάτοικος του νησιού από την ηλικιακή ομάδα 40-44 δεν επείγεται να κάνει το εμβόλιο άμεσα, είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν τα εμβολιαστικά ραντεβού και στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
 
Τέλος, διευκρίνισε ότι οι επόμενες ηλικιακές ομάδα όπως η 35-39  κ.ο.κ θα "ανοίγουν" για ραντεβού στο Κέντρο Υγείας ανά πενταετία ηλικιακής ομάδας και όχι μαζικά όπως γίνονται σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα. "Θα γίνεται βήμα - βήμα. Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει είπε ο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png