Επανήλθε το πρόβλημα του πρωινού ιπταμένου, για τους κατοίκους της Αίγινας που εργάζονται στον Πειραιά.


Για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι της Αίγινας που εργάζονται στον Πειραιά και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να ταξιδεύουν νωρίς το πρωί σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της έλλειψης του πρωινού δρομολογίου που εκτελεί το ιπτάμενο πλοίο. Πρόκειται για εργαζομένους που βρίσκονται και πάλι σε αδιέξοδο, καθώς για να μπορούν να είναι στην ώρα τους στην εργασία τους στον Πειραιά, πρέπει αντίστοιχα να εκτελείται πρωινό δρομολόγιο. Αυτό το δρομολόγιο στις 7 το πρωί το εξυπηρετεί ιπτάμενο πλοίο, που δυστυχώς έχει σταματήσει να εκτελεί δρομολόγια εδώ και κάποιες ημέρες. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αντίστοιχο πρόβλημα είχε προκύψει και τον Νοέμβριο του 2020, με τους επιβάτες που πηγαινοέρχονταν καθημερινά, να δηλώνουν τότε πως φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους, αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να βρίσκονται στην εργασία τους την ώρα που πρέπει. Στην συνέχεια το πρόβλημα επανήλθε τον Ιανουάριο του 2020 με τους 15-20 επιβάτες, που εργάζονται στον Πειραιά και μετακινούνται σε καθημερινή βάση, να βιώνουν ένα πραγματικό αδιέξοδο καθώς δεν μπορούσαν να είναι στην εργασία τους την ώρα που πρέπει λόγω της έλλειψης του πρωινού δρομολογίου.

Με επιστολή που έστειλε επιβάτης στο Aegina Portal τη Δευτέρα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Δυστυχώς, συνεχώς το πρώτο πρωινό flying dolphin που είναι σημαντικό για να φτάσουμε έγκαιρα στην εργασία μας, βγαίνει εκτός λειτουργίας επανειλημμένα. Καθιστώντας δύσκολο το να φτάσουμε στην εργασία μας έγκαιρα. Και βάζουν ως πρώτο καράβι εννιά το πρωί" και συμπληρώνει ότι το πρόβλημα "ταλανίζει τους εργαζόμενους που ζουν στην Αίγινα αλλά εργάζονται στον Πειραιά".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png