Ρίχνουν φόλες ακόμη και σε αυλές σπιτιών. Δηλητηριάστηκαν ζώα, γονείς φοβούνται για τα παιδιά τους.


Αυξάνονται τα περιστατικά δηλητηριάσεων σκύλων από φόλες στην Αίγινα, καθώς σύμφωνα με καταγγελία που δέχθηκε σήμερα το Aegina Portal, κάποιος ή κάποιοι δεν διστάζουν να πετάξουν φόλες ακόμη και μέσα σε αυλές σπιτιών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Μία μητέρα με δύο παιδιά κατήγγειλε σήμερα στο Aegina Portal ότι βρήκε μία φόλα έξω από τη μάντρα της αυλής της. Συζητώντας με τους γείτονές της έμαθε ότι πετούν φόλες ακόμη και μέσα στις αυλές. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε μία νύχτα μία γειτόνισά της να χάσει από φόλες πέντε γάτες και ένας γείτονάς της το σκύλο του. "Με θορυβεί αυτό σε σχέση με τα παιδιά" λέει και ζητάει από αυτόν που κάνει αυτή την πράξη να σκεφτεί ότι υπάρχουν και παιδιά.
 
Λίγες μέρες πριν ένας άντρας που προσπαθεί εθελοντικά να βοηθήσει τους αδέσποτους σκύλους, κατήγγειλε ότι κάποιος ρίχνει φόλες και ότι από αυτές έχουν δηλητηριαστεί σκυλιά, σημειώνοντας ότι οι φόλες είχαν σταματήσει για τρία χρόνια, όμως από την στιγμή που το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων ήρθε στην επικαιρότητα ξεκίνησαν και πάλι.
 
Χθες, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal χαρακτήρισε την δηλητηρίαση των ζώων πράξη απόλυτα καταδικαστέα και κάλεσε τους πολίτες "να να μην προβαίνουν σε πράξεις οι οποίες είναι καταδικαστέες και αυτή είναι η δηλητηρίαση των ζώων, δεν φταίνε σε τίποτα τα ζώα, δεν είναι πρακτική αυτή".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png