Το εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής κόβει την πίτα του.


Το έχουμε δει σε πολλές εκδηλώσεις να συντροφεύει μουσικά και να ερμηνεύει παραδοσιακούς σκοπούς, με ατόφιο τρόπο, τόσο που μοιάζει μοναδικός. Οι μουσικοί του έχουν χειροκροτηθεί θερμά από το κοινό και πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εκτελέσεις τους. Πρόκειται για το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αίγινας. Τα μέλη του αφοσιωμένα στο έργο τους, αποτελούν ένα εξαιρετικό μουσικό σύνολο για την Αίγινα. Χθες ήρθε η στιγμή να κόψουν για το καλό της χρονιάς, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που για μία ακόμη φορά γέμισε με φίλους της μουσικής και μέλη του Συλλόγου. Από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει το τραγούδι και φυσικά οι μουσικοί παραδοσιακοί σκοποί. Τα χαμόγελα και οι ευχές για τη νέα χρονιά μονοπώλησαν το χρόνο ανάμεσα στους παραδοσιακούς σκοπούς από το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής, ενώ όσοι βρέθηκαν χθες στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών συνόδεψαν με το τραγούδι τους τη μουσική. Το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής, εκτός από τους αξιόλογους μουσικούς του, καλλιεργεί παράλληλα και τη χορωδία του, που επίσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τη χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κύριοι Γιάννης Πούντος και Γιάννης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Γεώργιος Τσατήρης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png