Θετικά μηνύματα στέλνει η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.


Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προσέλευσης αιμοδοτών ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του διημέρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που για μία ακόμη φορά διοργανώνει ο Δήμος της Αίγινας σε συνεργασία με το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας. Το διήμερο ξεκίνησε σήμερα το πρωί και το σημείο στο οποίο οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να δώσουν αίμα είναι η αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Εκεί οι υπεύθυνοι από το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας έχουν δημιουργήσει μία φορητή μονάδα και όπως μας ενημέρωσαν η προσέλευση των κατοίκων της Αίγινας που επιθυμούν να δώσουν αίμα είναι πολύ θετική.

Η συμμετοχή σε αυτό το διήμερο είναι άλλωστε και το ζητούμενο, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει για την κοινωνία μας και το νησί μας. Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να γίνει ο καθένας μας, αρκεί να έχει συμπληρώσει τα 18 του χρόνια και να είναι μέχρι 62 ετών. Κάθε εθελοντής αιμοδότης μπορεί να δίνει αίμα μέχρι τέσσερεις φορές το χρόνο, ενώ παίρνει και κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Η όλη διαδικασία διαρκεί δέκα λεπτά και είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής.

Για όσους δεν προλάβουν σήμερα Παρασκευή, η κινητή μονάδα του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας θα βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και αύριο Σάββατο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png