Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές καταστημάτων στο κέντρο της Αίγινας.

silipsi2.jpg

Κατόπιν των συχνών περιστατικών κλοπών που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καταστήματα του κέντρου της Αίγινας και δηλώθηκαν ενόρκως στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το τελευταίο εντατικοποίησε τόσο τις περιπολίες του, όσο και τους ελέγχους του ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες.

Σήμερα 08-06-2021 και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Αίγινας διενεργούντες πεζή περιπολία στο κέντρο της Αίγινας, εντόπισαν ημεδαπό άνδρα να κινείται ύποπτα παρατηρώντας τα διάφορα καταστήματα στο διάβα του και εν γένει να μην δικαιολογεί την παρουσία του και την κίνησή του στον χώρο.

Κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν επάνω του διαρρηκτικά εργαλεία και αμέσως τον προσήγαγαν στο κατάστημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Από τη διενεργούσα προανάκριση προέκυψε ότι ο εν λόγω προσαχθείς ήταν υπαίτιος και δράστης των κλοπών του προηγούμενου διαστήματος.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png