Αυτοκίνητο μπήκε σε πλατεία καφετέριας στην παραλία και προσέκρουσε με δύναμη σε ομπρέλα. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

img-6981-aftokinito.jpg

Λίγο μετά τις 14:20 σήμερα το μεσημέρι ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο παραλιακό δρόμο της Αίγινας, με κατεύθυνση προς το λιμάνι, ανέβηκε αρχικά στο κράσπεδο της νησίδας που βρίσκεται μπροστά από την οδό Αιακού. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε με φόρα στην αντίθετη κατεύθυνση πάνω στα κολονάκια μία καφετέριας και ακολούθως καρφώθηκε στην ομπρέλα της πλατείας που βρίσκεται σε διπλανή καφετέρια.

Το ευτύχημα ήταν ότι εκείνη τη στιγμή στα μπροστινά τραπέζια της καφετέριας που κατέληξε το αυτοκίνητο, δεν κάθονταν άνθρωποι και έτσι δεν τραυματίστηκε κανείς. Παρά το γεγονός ότι λόγω του τριημέρου η κίνηση πεζών και οχημάτων στην παραλία της Αίγινας είναι αυξημένη, το ατύχημα είχε ως απολογισμό μόνο υλικές ζημιές για καταστήματα και το αυτοκίνητο.
 
 
Επίσης, ο οδηγός του οχήματος και η συνοδηγός του, (σύμφωνα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή), ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. 

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και το Λιμεναρχείο.
 
Δήλωση στο Aegina Portal έκανε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης που βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος: "Ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις στον παραλιακό δρόμο της Αίγινας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματίες. Με ενημέρωση από τον κ. Θεριανό και ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι πολύ καλά στην υγεία του".  Παράλληλα ο κ. Κασιμάκης ζήτησε από τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί: "Θέλω να επιστήσω την προσοχή πάρα πολύ στους οδηγού, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες να είναι προσεκτικοί και να ελαττώνουν ταχύτητα ειδικά στο παραλιακό μέτωπο, όπως και σε όλους τους δρόμους της Αίγινας. Ήταν μία δυσάρεστη κατάσταση η σημερινή. Βέβαια φαίνεται η σπουδαιότητα της τοποθέτησης, τα κολονάκια που τοποθετήθηκαν μπροστά από τα καταστήματα, όπου αν δεν υπήρχαν αυτά να κόψουν ταχύτητα του οχήματος, δεν ξέρουμε που θα είχε καταλήξει το αυτοκίνητο και τι συνέπειες μπορεί να υπήρχε σ' αυτό".
 
Ο κ. Κασιμάκης είπε ότι συνεργείο του δήμου θα επισκευάσει τα κατεστραμμένα κολονάκια σήμερα το μεσημέρι.
 
Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα όχημα εισβάλει σε καφετέρια του νησιού. Τον Ιούνιο του 2018 ένα όχημα τύπου "γουρούνα" είχε "εισβάλει" σε πλατεία καφετέριας στη παραλία, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας ελαφρά τραυματισμένος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png