Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Ναυτική Βάση του Τούρλου, από την Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας.

dsc_0012-tourlos.jpg

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας πραγματοποίησε και φέτος την εκδήλωση τιμής και μνήμης που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, στο μνημείο των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένων κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής και την περίοδο του εμφυλίου πολέμου, στη Ναυτική Βάση του Τούρλου. Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας ο κύριος Αντώνης Ντελής, εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος και προλόγισε ο συντονιστής της οργάνωσης κύριος Παναγιώτης Πατσακιός.


Η κ. Λιλιάνα Δρίτσα αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα της ημέρας μνήμης, και ολοκλήρωσε την ομιλία της με τον στίχο του Μανόλη Αναγνωστάκη: "Ήτανε νέοι, ήταν παιδιά κι έτυχε να 'ναι και καλή σοδειά".

Ακολούθησε ένα ποίημα από το καλλιτέχνη κ. Γιώργο Μαρίνο. H κ. Στέλλα Πάσχα διάβασε το προσκλητήριο των νεκρών, ενώ ο κ. Παντελής Ιωαννίδης απέδωσε μουσικά τον "Ύμνο Θυσίας".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας, Αλέκος Φλαμπουράρης και Τρύφων Αλεξιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παντελής Μεθενίτης, Ντελής Αντώνης και Μανώλης Λογοθέτης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Χατζημέρος (πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων), οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστασία (Τασία) Χριστοδουλοπούλου, κ. Ελένη Σταματάκη ο κ. Νικόλαος Μανιός και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Λιμένων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Πειραιά.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος του ΣΦΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μανταίος, μέλη της διοίκησης του ΣΦΕΑ - Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967- 1974, Νικόλαος Μανιός, Βασίλης Μπαλωμένος, Γιάννης Σταματάκης, Πέτρος Σταθάτος και  Γεραλή Μαργαρίτα, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Αίγινας "Ο Σωτήρας"  κ. Παναγιώτη Κάππο. Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσίαση τους μέλη της Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας. 

Ο κ. κύριος Παναγιώτης Πατσακιός ευχαρίστησε τον αξιωματικό και τους υπαξιωματικούς της βάσης του Τούρλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png