Συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια και τη θεατρική παράσταση "Ο Συλλέκτης", περιλαμβάνει το πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για την Αίγινα.

sinavlia-aegina.jpg
 
Μία συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια, που θα γίνει στο πλαίσιο της 12η γιορτής Φιστικιού στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, στο λιμάνι της Αίγινας και με τη θεατρική παράσταση "Ο Συλλέκτης" με τους Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, στο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, περιλαμβάνει το πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για την Αίγινα, που ενέκρινε η Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα:
 
1. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Θεάτρου που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο νησί, η Περιφέρεια Αττικής θα προσφέρει μία θεατρική παράσταση με τίτλο « Ο Συλλέκτης» με τους Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν. Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 7.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, πλέον πνευματικών δικαιωμάτων, αν προκύπτουν. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο 2ο δημοτικό σχολείο Αίγινας το διάστημα μεταξύ 21 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου 2021.
 
2. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη 12η γιορτή Φυστικιού, θα πραγματοποιηθεί μία μουσική συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, στο λιμάνι της Αίγινας. Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, πλέον πνευματικών δικαιωμάτων και αφορά αμοιβές καλλιτεχνών και συντελεστών.
 
Ανάμεσα σε άλλα η απόφαση αναφέρει ότι: "Και αυτό το καλοκαίρι, η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον Πολιτισμό, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στο χώρο του Πολιτισμού, οι οποίοι επλήγησαν ιδιαίτερα από τις νέες συνθήκες που επικρατούν και παράλληλα φροντίζει και για την ασφάλεια των πολιτών της. Στέκεται στυλοβάτης και στηρίζει δυναμικά το άνοιγμα του Πολιτισμού στη μετά covid εποχή. Φέτος, το προτεινόμενο πρόγραμμα για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, δημιουργήθηκε μετά από πολλές συσκέψεις και συζητήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες που επικρατούν σε κάθε Δήμο και σε κάθε κοινότητα, όσο και τις ιδιαιτερότητες που εμφανίζει κάθε ξεχωριστό σημείο της Αττικής".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png